Rietdekken in Oisterwijk

Rietdekken in Oisterwijk op een professionele manier.

RietdekkenKarel van der Kolk is een bekend begrip voor rietdekken in Oisterwijk . Wanneer u kiest voor rietdekken door Karel van der Kolk, dan bent u verzekerd van een perfect rieten dak. Van villa’s tot schuren, Karel van der Kolk is werkzaam op alle gebieden van rietdekken in Oisterwijk . Wij garanderen u een vakkundig en professionele manier van werken. Kiest u voor rietdekken in Oisterwijk bij Karel van der Kolk, dan kiest u voor kwaliteit.

Over Rietdekken in Oisterwijk met Rietdekkersbedrijf Karel van der Kolk

Eind jaren ’80 van de vorige eeuw richtte Karel van der Kolk zijn eigen rietdekkersbedrijf op. Inmiddels zit ook de zoon van Karel als rietdekker al een aantal jaren in het bedrijf. Rietdekken in Oisterwijk is onze passie. Daarbij combineren we ambachtelijk vakmanschap met de modernste technieken. Het rieten dak, als functionele bescherming van vroeger, heeft zich ontwikkeld tot de esthetische en sierlijke dakbedekking van vandaag. Naast rietdekken in Oisterwijk verrichten wij ook kleine timmerwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel. Ook voor renovatie of vernieuwing van uw oude dak zijn wij natuurlijk UW rietdekker. Kies voor Rietdekkersbedrijf Karel van der Kolk, kies voor ervaring en kwaliteit.

Bij Karel van der Kolk kunt u terecht voor: een nieuw rieten dak, vernieuwing van een bestaand rieten dak, onderhoud en het plaatsen van een dakkapel. Karel van der Kolk hecht bij rietdekken in Oisterwijk veel waarde aan persoonlijk contact en het geven van deskundig en uitgebreid advies. Niet alleen vooraf, maar ook tijdens het rietdekken in Oisterwijk . Heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van rietdekken in Oisterwijk ? Of zou u graag nog wat meer informatie willen over rietdekken in Oisterwijk ? Neem dan nu contact op of kom eens langs in Genderen (Noord Brabant), waar wij van Karel van der Kolk gevestigd zijn.

    Naam (verplicht)

    Telefoonnummer

    Email (verplicht)

    Opmerkingen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)