Rietdekker in Wijk en Aalburg

Rietdekker in Wijk en Aalburg met jarenlang ervaring

RietdekkenWelkom bij rietdekker Karel van der Kolk. Karel van der Kolk is een ervaren rietdekker in Wijk en Aalburg die al vanaf eind jaren 80 werkzaam is in het vak. Door de jaren heen heeft rietdekker Karel van der Kolk tal van klassieke én eigentijdse panden voorzien van een rieten dak. Wilt u meer informatie over de werkzaamheden die rietdekkersbedrijf Karel van der Kolk verricht? Of wilt u ons vakmanschap ontdekken? Bekijk dan de projecten die wij door de jaren heen gerealiseerd hebben of neem geheel vrijblijvend contact op.

Over Karel van der Kolk, rietdekker in Wijk en Aalburg

Rietdekker Karel van der Kolk heeft tot op de dag van vandaag bewezen dat rietdekken in Wijk en Aalburg werk is voor vakmensen. Door de jaren heen heeft het team van Karel van der Kolk veel kennis en ervaring opgedaan en zijn wij uitgegroeid tot ervaren rietdekker in Wijk en Aalburg . Rietdekker Karel van der Kolk heeft zijn kennis op het gebied van rietdekken in Wijk en Aalburg inmiddels overgedragen aan zijn zoon. Wij, vader en zoon Van der Kolk, zijn gediplomeerd rietdekker in Wijk en Aalburg en ons bedrijf is aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers, wat een stuk kwaliteitsgarantie betekent. Een rietdak past zeker niet alleen bij landelijke woningen. Ook luxe stadsvilla’s, vakantiewoningen en eigentijdse gebouwen heeft rietdekker Karel van der Kolk voorzien van riet.

Waarom zou ik kiezen voor een rieten dak? Een rieten dak geeft uw woning een bepaalde uitstraling. Riet is een dakbedekking met een warme en luxe uitstraling. Karel van der Kolk, uw Rietdekker in Wijk en Aalburg zorgt ervoor dat uw woning een bijzondere uitstraling krijgt en meerwaarde.

Bent u geïnteresseerd in een rieten dak verzorgd door de rietdekkers van Karel van der Kolk? Of zou u graag wat meer informatie willen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Rietdekker Karel van der Kolk is werkzaam in de omgeving van Waalwijk, Gorinchem, Heusden, Zaltbommel,’s- Hertogenbosch en Tilburg.

    Naam (verplicht)

    Telefoonnummer

    Email (verplicht)

    Opmerkingen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)