Rietdekkersbedrijf in Oisterwijk

Karel van der Kolk. Rietdekkersbedrijf in Oisterwijk .

RietdekkenBent u opzoek naar een geschikt rietdekkersbedrijf in Oisterwijk ? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Rietdekkersbedrijf Karel van der Kolk is al vanaf eind jaren 80 gespecialiseerd in rietdekken. Karel van der Kolk leerde het rietdekken van zijn schoonvader Jan Treffers. De familie treffers beschikt al 9 generaties lang over een rietdekkersbedrijf in Oisterwijk . U bent dus verzekerd van een bedrijf met een rijke ervaring.

Rietdekkersbedrijf Karel van der Kolk beschikt over gediplomeerde rietdekkers. Daarnaast is rietdekkersbedrijf Karel van der Kolk aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers, wat een stuk kwaliteitsgarantie betekent. De werkzaamheden van Karel van der Kolk, rietdekkersbedrijf in Oisterwijk , bestaan voornamelijk uit het maken van rieten daken, van tuinhuis of garage tot villa of boerderij. Maar ook voor eventueel kleine timmerwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel, kunt u bij ons terecht. Wilt u uw dak vernieuwen of renoveren? Kies dan voor Karel van der Kolk. Het team van Karel van der Kolk voert dit ambachtelijke vak al jaren, met veel succes, uit. Wij zijn een kwalitatief en ervaren rietdekkersbedrijf in Oisterwijk .

Gaat u uw woning bouwen of verbouwen? Of wilt u uw woning meer uitstraling geven door middel van een rieten kap? Het team rietdekkers van rietdekkersbedrijf Karel van der Kolk staat graag voor u klaar. Ontdek ons vakmanschap en bekijk gerust de projecten die wij gerealiseerd hebben. Wilt u meer informatie over rietdekkersbedrijf Karel van der Kolk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Zoekt u een goed rietdekkersbedrijf in Oisterwijk ? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Karel van der Kolk, rietdekkersbedrijf in Oisterwijk .

    Naam (verplicht)

    Telefoonnummer

    Email (verplicht)

    Opmerkingen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)